DRAMA PRED EL CLASICO: Luka Modrić je bijesan na Real Madrid!

FOTO:

Večeras se igra novi El Clasico, a nakon dugo vremena u njemu nema Lionela Messija i Sergija Ramosa. Točnije, biti će to prvi susret od 2004. godine bez tog dvojca koji se trenutno zajedno nalazi u francuskom PSG-u.

A čini se kako je uoči utakmice došlo do velikih problema u ekipi Real Madrida. Naime, poznati El Nacional piše kako je glavni akter priče hrvatski kapetan Luka Modrić koji ozbiljno razmišlja o odlasku iz kluba.

Naime, Carlo Ancelotti od početka sezone dozira nastupe hrvatskog kapetana svjestan da 36-godišnji veznjak više ne može iz utakmice u utakmicu držati tempo koji je neophodan za susrete ovakve razine nogometa. No, prema pisanju El Nacionala, Luka Modrić je ljut zbog toga i čak se spominje mogućnost da napusti Real.

Isti izvor piše kako Modrić smatra da mu prečeste pauze više štete nego koriste i to je jasno rekao Ancelottiju. Sve je to došlo do ušiju gazde Reala Florentina Pereza koji se nema namjeru petljati u odluke Ancelottija, čak i ako to znači da Modrić zatraži transfer.

Ostaje za vidjeti kako će se rasplesti ova priča…

IMAMO PAPUČU GODINE: EVO ŠTO JE ICARDI NAPRAVIO ZBOG WANDE!

Komentari

komentara

« Povratak