DRAMA U BARCELONI: Najžešći navijači došli pred Rakitićevu kuću zbog nesmotrene objave na Instagramu!

FOTO:

Španjolski AS javlja da se Ivan Rakitić našao u vrlo neugodnoj situaciji. Naime, najradikalniji navijači njegove Barcelone stigli su pred Raketinu kuću i izrazili veliko nezadovoljstvo zbog nesmotrenog poteza nakon teškog poraza od Liverpoola.

Navijačka skupina Boix Nois bila je ljuta jer je Ivan ubrzo nakon poraza otišao u Sevillu na poznato slavlje Feria de Abril i tamo se nasmijan slikao sa sinom bivšeg predsjednika Seville, Joseom Mario del Nidom Carrascom. Sporna fotografija je objavljena na Instagramu, brzo je bila uklonjena ali nije uspio izbjeći gnjev navijača.

AS nadodaje da je Rakitić navijačima objasnio da je u Sevillu išao iz obiteljskih razloga te da mu nije bila namjera nikoga uvrijediti. Istaknuo je i da je htio da sve prođe nezapaženo te da je odmah tražio da su uklone fotografije. Na kraju je sve proteklo bez incidenata, navijači su od Rakitića tražili da se još više angažira u preostalim utakmicama do kraja sezone.

U njegovu obranu stao je trener Ernesto Valverde.

“Razgovorao sam s Rakitićem, odnosno on je želio razgovarati sa mnom. Mogu reći samo da je Rakitić vrhunski profesionalac. Rekao mi je da je otišao vidjeti svoju ženu i djecu, izašao je van i netko se s njim slikao. Treba imati snage da izađete na ulicu i prihvatite situaciju, ne možemo dovesti u pitanje njegov profesionalizam.”

SLUŽBENO: Hrvat imenovan novim trenerom poznatog bundesligaša!

MA KAKVA MIROVINA: U slučaju odlaska iz PSG-a Buffon ima samo jedan preduvjet za novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak