DRAMA U DINAMU: Evo tko je na izlaznim vratima iz kluba!

FOTO:

Nogometna škola Dinamo oduvijek je bila poznata po proizvodnji supertalentiranih nogometaša. No, u posljednje vrijeme nešto očito šteka u Maksimiru.

Ipak, jedan od mladića o kojem se stalno priča je 19-godišnji Gabrijel Rukavina. On je početkom godine promoviran u prvu momčad, ali glavni trener Ante Čačić uglavnom ga drži na klupi. Tek je upisao tri nastupa uz skromnu minutažu od 29 minuta.

O čudnoj situaciji sada je odlučio progovoriti njegov otac, nekadašnji nogometaš Tomislav Rukavina. U intervjuu za Sportske novosti Rukavina je rekao kako 29 minuta, koliko je Gabrijel odigrao kod Ante Čačića u 11 utakmica proljetnog dijela, premalo za talent njegovog sina.

„Situacija je neprihvatljiva. Ostali smo u Dinamu jer nam je predočen projekt koji smo doživjeli kao jako dobar. Međutim, taj se dogovor nije provodio u stvarnosti. Ne znam gdje je problem, nitko mi ne daje odgovore. Sjeli smo s Čačićem i složili se da imamo problem. Rekao je da će mu dati priliku, ali već je odigrano 11 proljetnih utakmica, a Gabrijel je u njima skupio 29 minuta. Ukratko – nije dobio priliku. Znamo da Čačić nije samo trener, on je i sportski direktor koji stoga kompletno kreira Dinamovu stručnu viziju, a ona za Gabrijela očito nije dobra“, dodao je Rukavina.

Dodao je Gabrijelov otac i kako s igračevim agentom Andyjem Barom dogovara stalni odlazak sina u neki drugi klub

Komentari

komentara

« Povratak