DRAMA U SERIE A: Suigrači razdvajali zvijezdu Rome i glavnog suca!

FOTO:

Roma je sinoć poražena na domaćem terenu od Napolija, a konačan rezultat bio je 0:1 za goste.

Drama u Rimu

Borbena Roma nije uspjela ostati neporažena protiv lidera Serie A, Napolija. Na kraju utakmice, „Rimljani“ su očito kao glavni problem vidjeli suca Massimiliana Irratija. Čim je on značio kraj utakmice prema njemu su dotrčali igrači Rome burno prosvjedujući. Najžešći u tom je bio Rick Karsdorp, posljednjih godina nezamjenjivi desni bočni Rome. Sudac mu je zbog toga dao crveni karton, no to ga nije smirilo.

Naprotiv, sucu se potom unio u lice i urlao u njega dok su se dodirivali glavama u klinču. Nastavak okršaja su spriječili nogometaši Rome koji su ih razdvojili. Međutim, i kod suca su očito tad uzavrele emocije jer je  nakon razdvajanja on krenuo prema Karsdorpu te se sada on njemu unio u lice gurajući ga glavom u glavu. Nogometaš ga je na to bijesno gurnuo s obje ruke pokazujući led na svojoj nozi. I ponovno su ih razdvajali igrači Rome.

Sve je ovo samo nastavak na vrlo dramatičnu utakmicu. Nervoza je krenula od 39. minute kada je dosuđen jedanaesterac za Napoli. Nakon nešto dužeg pregleda penal je poništen, no to nije spriječilo igrače na terenu i klupu Rome da burno reagira. Mourinho je urlao pored klupe i tražio žuti karton za simuliranje igrača Napolija, no sudac nije reagirao. Zbog ponovnog protesta i vikanja na suca, Mourinho je zaradio žuti karton u drugom poluvremenu.

Pobjednički gol za Napoli postigao je Osimhen u 81. minuti. Igrači Rome su ponovno prosvjedovali jer je su smatrali da je napravio prekršaj dok se borio za loptu.

Komentari

komentara

« Povratak