DRAMA U SUSJEDSTVU: Najbolji prijatelji igrali FIFU pa se potukli. Jedan izboden nožem…

FOTO:

Nevjerojatne vijesti dolaze nam iz susjedstva, točnije iz Bosne i Hercegovine. Za sve je ‘kriva’ nogometna videoigrica FIFA.

Mladić koji je u petak povrijeđen nožem u Banjoj Luci je nogometaš Miloš Čudić (26) koji igra za za Ljubić iz Prnjavora, a za pokušaj njegovog ubojstva osumnjičen je Dušan Čelar (26), njegov dobar prijatelj koji je ranije bio nogometaš Krupe, a koji mu je nekad bio i cimer.

Kako pišu “Nezavisne” sve se desilo u petak navečer u kući u banjalučkoj ulici Mlađe Ćusića, gdje su mladići kobne večeri navodno igrali igrice (FIFA) i u jednom momentu došlo je do međusobnog obračuna koji je krvavo završio.

Izvor kaže da nije poznato šta je bio okidač da se, inače, dobri prijatelji, fizički sukobe niti da li su te noći bili pod djelovanjem alkohola. U tom sukobu su obojica povrijeđeni, a deblji kraj izvukao je Čudić koji je zadobio povrede nožem na više mjesta odnosno po vratu i lopatici. Te povrede nisu opasne po život i nakon liječničke intervencije, pušten je na kućno liječenje.

Miloš Čudić rekao je kratko za “Nezavisne” da neće davati nikave informacije u vezi sa događajem, te nije potvrdio niti demantirao incident.

Za analizu utakmice Maroko – Hrvatska kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak