DRUGA STRANA PRIČE: Pochettino progovorio o sukobu s Messijem!

FOTO:

U sklopu 6. kola francuskog prvenstva PSG savladao Lyon s 2:1. Utakmicu je obilježio trenutak negodovanja Lea Messija zbog toga što ga je trener Mauricio Pochettino izvadio iz igre u 75. minuti.

Druga strana priče

Mauricio Pochettino je u 75. minuti utakmice između PSG-a i Lyona odlučio zamijeniti Lea Messija Achrafom Hakimijem. Budnom oku kamere nije promakla Argentinčevo neskriveno nezadovoljstvo zbog ove odluke trenera. Štoviše, odbio je Pochettinu pružiti ruku pri izlasku s terena.

Uoči gostovanja PSG-a kod Metza, novinari su, naravno, Pochettina tražili komentar ove situacije.

„Situacija je vrlo jasna, a i klub se oglasio po tom pitanju. Vidjeli smo da Messi osjeća bolove u koljenu. Nakon jednog duela uhvatio se za koljeno pa smo morali reagirati.”, objasnio je trener PSG-a pa dodao:

„Odigrao je dobro prvo poluvrijeme, imao je odličnu priliku koju, na žalost, nije pretvorio pogodak. No, odigrao je kvalitetno! Nakon 75 minuta provednih na terenu, uzimajući u obzir situaciju s koljenom, odlučili smo ga izvaditi iz igre.”

Novinare je zanimalo i je li Pochettina iznenadila Messijeva reakcija.

„Ne, nisam se iznenadio. Prihvaćam takvu situaciju. Kao što sam već rekao, dobili smo informacije i odlučili da je bolje da izađe iz igre u 75. minuti nego da igra do kraja. Svi veliki igrači žele stalno biti na terenu. Razumijem to.“

Komentari

komentara

« Povratak