DUG OPORAVAK: Teška ozljeda jednog od najboljih hrvatskih mladih igrača

FOTO:

Lukas Kačavenda (19) se teško ozlijedio i, prema prvim informacijama, morat će na operaciju koljena te će zbog toga propustiti prvi dio sezone.

Jedan od najtalentiranijih hrvatskih mladih igrača se ozlijedio na pripremama Lokomotive u Nizozemskoj. Sjajnom veznjaku su stradali prednji križni ligamenti. Magnetska rezonanca u Zagrebu je pokazala da je ozljeda ozbiljna i da će Kačavenda morati pod nož, što znači da će ga čekati višemjesečna pauza.

Kačavendu je u prvu momčad prije dvije sezone uveo Samir Toplak u žaru borbe za ostanak i pogodio. Kačavenda je bio priključen iz druge momčadi i kod Toplaka više nije ispadao iz početne postave te je bio jedan od najzaslužnijih što je Lokomotiva ostala u ligi.

U veljači prošle godine Genoa je ponudila za Kačavendu čak osam milijuna eura, klub je pristao prodati ga, no mladić je to odbio. Nije želio otići u klub koji se grčevito borio za ostanak, a također u isto vrijeme odbacio je i mogućnost dolaska u Dinamo. Rekao je tada da je svjestan da bi u Dinamu vrlo vjerojatno sjedio na klupi, što mu nije bila opcija.

Želio je odigrati još jednu dobru sezonu u Lokomotivi, afirmirati se i ovo ljeto napraviti vrhunski transfer. Nažalost, sad od toga neće biti ništa.

Komentari

komentara

« Povratak