DUGO IZBIVANJE: Evo koliko će s terena izbivati žrtva mesarskog starta!

FOTO:

U dvoboju osmine finala između Švedske i Ukrajine vidjeli smo jedan od najkrvavijih startova u povijesti nogometa. Ukrajinci su prošli dalje pogotkom u 120. minuti ali u dvoboju protiv Engleske neće moći računati na Artem Besedina.

Nakon regularnog dijela bilo je 1:1, pa su se igrali produžeci, a tamo je u 98. minuti švedski branič Marcus Danielson kopačkom ušao u koljeno suparniku Artemu Besedinu. Na ničiju loptu na centru išla su obojica. Danielson je bio prvi i odnio ju je, ali je to napravio opasno i ne misleći o posljedicama, s visoko podignutom nogom.

Tako je zabio kopačku u koljeno Besedinu, a sudac Daniele Orsato dao mu je žuti karton. Međutim, na intervenciju VAR-a otišao je pogledati snimku starta.

Magnetska rezonanca, kojoj je Besedin podvrgnut po povratku u Ukrajinu, pokazala je težinu njegove ozljede, objavio je Ukrajinski nogometni savez:

“Djelomično oštećenje križnih i bočnih ligamenata, kao i ozbiljno oštećena tibija, ali ne i ruptura križnih ligamenata. Nakon detaljnog proučavanja nalaza bit će poznato koliko će Besedinu vremena trebati za oporavak. Liječnici predviđaju da će to trajati od tri do šest mjeseci.”

Komentari

komentara

« Povratak