DUGO NIJE BIO TAKO LJUT: Pogledajte ljutitu reakciju Ronalda nakon što ga je trener izvadio iz igre

FOTO:

Legendarni portugalski velikan, Cristiano Ronaldo, svoju bogatu karijeru odlučio je nastaviti u Saudijskoj Arabiji kao igrač Al-Nassrija.

Njegov odlazak iznenadio je mnoge, ali svi su vrlo brzo shvatili razlog kada su vidjeli da je dobio najveći ugovor u povijesti nogometa. Dobro mu ide i po pitanju statistike. Naime, u osam utakmica postigao je osam golova uz dvije asistencije.

No, danas i nije bio njegov dan. Naime, Al Nassr je danas pobijedio Abhu 3:1 u četvrtfinalu saudijskog Kupa kralja. Al Nassr je poveo već u desetoj sekundi autogolom igrača Abhe, a na 2:0 povisio u 21. golom Al Khaibarija. Za 3:0 Al Nassra zabio je Maran, a na 3:1 u 69. smanjio je Adam.

CR je u ovoj utakmici ostao bez gola i asistencije, ali je zato požutio krajem prvog dijela. Ronaldo, koji je stajao na centru, imao je otvoren put prema golu, no sudac je svirao kraj prvog poluvremena. Bijesni Portugalac je uzeo loptu u ruke i ljutito je napucao razočaran odlukom suca da ga prekine u izglednoj šansi za gol. Zbog toga je dobio žuti karton.

A u 87. minuti trener je Ronalda izvadio iz igre, a Portugalac to očito nije dobro prihvatio. Hladno je prošao pokraj trenera i u bradu promrmljao nešto na portugalskom.

► KLIKNI OVDJE I POGLEDAJ LJUTITU REAKCIJU RONALDA

Komentari

komentara

« Povratak