Dva Hrvata u velikom Galatasarayu? Igor Tudor zove Mandžukića!

FOTO: Getty Images

Turski velikan u svoje redove želi dovesti našeg nogometaša Mandžukića! Vijest donose mnogi turski mediji, ali čini se kako će to biti vrlo težak zadatak…

Znate li što je zajedničko Tudoru i Mandžukiću? Obojica su nosila dres velikog Juventusa! Igor je u talijanskom velikanu proveo čak 9 godina.

Galatasaray već misli na iduću sezonu pa su tako počele priče o transferima. Prije nekoliko dana potvrđeno je kako će klub napustiti njemački napadač Lukas Podolski koji odlazi u Japan. Njegov novi klub bit će Kobe, a Galata će dobiti 2,6 milijuna eura odštete.

Igor Tudor zato u Mandžukiću vidi kao idealnu zamjenu, ali poznato je da neće biti jednostavno. Mandžukić ima ugovor do 2018. godine i navijači ga obožavaju. Ima li smisla otići iz Juventusa? Pa baš i ne. I bez obzira što turski klub može dati veliku plaću.

Vijest nam donosi poznati portal “Turkish-Football” koji se poziva na izvor blizak klubu. Zna se kako će Galatasaray dovesti zvučno ime za iduću sezonu, a Mandžukić je broj jedan na listi mogućih akvizicija.

Komentari

komentara

« Povratak