DVIJE BOMBE U FINIŠU PRIJELAZNOG ROKA: Dinamo radi dva spektakularna transfera!

FOTO:

Dugo će se pamtiti ovaj čudnovati zimski prijelazni rok. Naravno, ukoliko ste simpatizer zagrebačkog Dinama. Vidjeli smo nekoliko nevjerojatnih preokreta, pa i pehova, što se tiče kluba iz Maksimira. Još dugo će se pričati o transfer sapunici Brekala, pa famozna potraga za desnim bekom i tako dalje.

A u samom finišu prijelaznog roka odvijaju se nove transfer priče. Naime, Sportske novosti ekskluzivno doznaju kako se na radaru Dinama našao 22-godišnji Raul Torrente, mladi stoper iz Granade, kluba iz La Lige koji je trenutno predzadnji na tablici.

On je bio druga opcija za stopera, ali bi mogao postati i prva. Po SN izvorima, on bi u plavi dom mogao doći baš kao desni bek Gabriel, dakle – besplatno! Naime, mladom stoperu ugovor s Granadom ima rok trajanja do ljeta ove godine, pa ima logike da ga Modri dobiju bez odštete. Pregovori kao i u slučaju Batagova traju, vrlo brzo ćemo vidjeti kako će se razviti te priče o stoperima.

Za Ryana Kenta (27), ljevokrilnog napadača kojeg je Fenerbahçe otpisao, izvori bliski Sportskima kažu da je pomalo “čudna biljka” jer je dosad odbijao sve ponude koje su stizale na njegovu adresu. A bilo ih je dosta, iz mnoštva raznih klubova.

Međutim, kažu nam da se nije oglasio samo o jednoj ponudi. Onoj Dinamovoj! Dinamu ovaj Englez nikada nije kazao definitivno ne, tako da niti ta priča nije gotova, kako nas uvjeravaju maksimirski izvori. Izgleda da će biti još dosta zanimljivo do kraja prijelaznog roka u Maksimiru…

Komentari

komentara

« Povratak