DVOSTRUKA SENZACIJA U KATARU: Ovoj reprezentaciji predviđali dobar rezultat, a oni ispali u skupini…

FOTO: EPA/Rolex dela Pena

Danas su nastavljene utakmice trećeg kola, a u ranijem terminu smo vidjeli zanimljive okršaje u skupini D gdje se nalaze Francuska, Danska, Australija i Tunis.

Mnogi su uoči početka predviđali kako će Danci završiti čak i prvi u ovoj skupini, ali oni su totalno zakazali pa su tako i doživjeli drugi poraz, ovog puta od Australije 0:1. Jedini gol na utakmici postigao je Mathew Leckie, napadač Melbourne Citya.

Danci su tako turnir okončali kao posljednji u skupini jer je Tunis slavio protiv Francuske. Bilo je također 0:1, a kod Tunisa je zabio Wahbi Khazri. Istina, pokušavao je francuski izbornik izbjeći poraz ubacivanjem Mbappea, Rabiota, Griezmanna i Dembelea, a to mu je na kraju i uspjelo. Zabio je Griezmann u 98. minuti ali pogodak je poništio VAR.

Zanimljivo, prema kladionicama pobjeda Australije nad Danskom je golemo iznenađenje. Francuzi su tako osvojili skupinu bez previše mučenja dok je na drugom mjestu Australija. Tunis je treći dok je Danska posljednja s jednim bodom.

Oni sada čekaju utakmice iz skupine C koje su na rasporedu večeras u 20:00. Poljska igra protiv Argentine dok će Saudijska Arabija igrati protiv Meksika. U slučaju da Argentina završi druga na tablici onda će igrati protiv Francuske pa će se tako ponoviti osmina finala od prije četiri godine u Rusiji. Argentina zato mora pobijediti Poljsku te se nadati kako Saudijska Arabija neće upisati visoku pobjedu protiv Meksika. Naravno, i Meksikanci imaju šanse ako upišu visoku pobjedu protiv Saudijske Arabije…

Komentari

komentara

« Povratak