Dybala „skočio“ na ručak u Španjolsku i potaknuo spekulacije o odlasku iz Juventusa

FOTO:

Već nas idući tjedan očekuju četvrtfinalni ogledi Lige prvaka, a jedan od parova su i stari znanci Juventus i Real Madrid. No, Juventusova zvijezda, Paulo Dybala već jučer je otputovao u Madrid gdje je i zatečen na večeri…

Pauzu iskoristio za planiranje budućnosti?

S obzirom da je izostavljen s popisa argentinskog izbornika Jorgea Sampaolia, Dybala neće sudjelovati u prijateljskim susretima protiv Italije i Španjolske.

Međutim, čini se kako je 24-ogodišnji Dybala odlučio dobro iskoristiti slobodno vrijeme. S prijateljima i bratom je skočio do Madrida, a ondje je ubrzo zatečen na ručku, u poznatom restoranu Los Arroces de Segis.

Naravno, sve ovo ne bi bilo neobično da mu brat ujedno nije i agent što je odmah potaknulo spekulacije kako se radi o radnom posjetu i tajnim pregovorima s Real Madridom.

Paulo Dybala je već duže vrijeme na meti madridskog kluba, a potreba za njim će biti i izraženija ako se obistine najave o odlasku Garetha Balea.

U svakom slučaju, očekuje nas izuzetan ljetni prijelazni rok s obzirom da su zanimanje za mladog Argentinca iskazali brojni europski velikani, između ostalih i superbogati Paris Saint-Germain.

Komentari

komentara

« Povratak