DŽEKO IPAK NE DOLAZI U SPLIT: Poznati turski novinar otkrio zašto je odbio Hajduk!

FOTO:

Još krajem lipnja bile su vijesti iz ranih izvora kako je Edin Džeko na korak do potpisa za Hajduk Split. Ista priča bila je i sa Ivanom Rakitićem. No, transfer sapunica traje i danas pa tako dolaze jako loše vijesti iz Turske.

Naime, turski novinar Omer Necati Albayrak za turski Play Spor javlja kako je legendarni BIH napadač rekao ‘ne’ Hajduku. Štoviše, Edin će prema svemu sudeći ostati u Fenerbahčeu osim ako na njegovu adresu ne doleti neka nemoralna ponuda koju će prihvatiti. Naravno, tu se misli na one lude ponude koje redovito dolaze iz Saudijske Arabije za velike nogometaše, a u tu grupu itekako pripada i Edin Džeko.

Brojni mediji tvrdili su da je Džeko već pristao doći u Hajduk, no Index je 5. srpnja pisao da nogometna zvijezda u tom trenutku nije bila blizu transfera. Džeko navodno u Fenerbahčeu ima plaću od 4.2 milijuna eura, čemu Hajduk gotovo nikako ne može parirati. S druge strane, Džeko nije u potpunosti odbio Hajduk i priliku da svoju karijeru nastavi i vjerojatno završi u Splitu, pa tako nije sigurno hoće li i kada doći.

Hajduk će danas u 19 sati u Grazu odigrati pripremnu utakmicu upravo s Fenerbahčeom, u kojoj će se vjerojatno sučeliti s Džekom.

Poznata je i Džekina naklonost prema Hajduku jer je njegov najbolji prijatelj Senijad Ibričić veliki miljenik Torcide. Džeko također ima poveznicu s Hrvatskom tako što je u Dubrovniku vlasnik restorana.

Komentari

komentara

« Povratak