Džeko se ne oglašava, ali Ivan Rakitić je ponudio zanimljiv odgovor na pitanje da li dolazi u Hajduk

FOTO:

Gennaro Gattuso, Edin Džeko, Dion Drena Beljo, Timi Max Elšnik i… Ivan Rakitić. To su (zasad!) imena koja su ovog ljeta došla u Hajduk ili se dovode u vezu s Hajdukom.

Nakon dolaska Ivana Perišića i Gennara Gattusa, a s Nikolom Kalinićem u ulozi sportskog direktora – sve djeluje kao posve realno i za Hajduk dostižno.

A Rakitić bi bio senzacionalni šlag na splitskoj torti. “Znam da sve zanima, ali sada sam na odmoru i nemam zasad ništa reći na tu temu”, rekao je Ivan Rakitić za Tportal ne demantirajući kako je moguće da postane igrač Hajduka.

“Mislim da je Hrvatska, generalno gledano, bila jako dobra. U skupini smo jedino mi doveli Španjolce u probleme. Potom smo primili golove u 95. i 98. minuti, čime smo ostali bez četiri boda. Da smo ih imali šest sada bismo se veselili osmini finala. Ponosan sam na moje Vatrene, izbornika Dalića. A posebno na Luku. Ja bih volio, baš kao što je i on rekao, da igra cijeli život. On je moj veliki brat, zahvalan sam mu za sve”, rekao je za Ivan Rakitić u interviewu za Tportal.

Komentari

komentara

« Povratak