E TO BI BILA SENZACIJA: Cristiano Ronaldo je 2017. zamalo završio u jednom od najtrofejnijih europskih klubova!

FOTO:

Cristiano Ronaldo je prije nekoliko mjeseci, na iznenađenje mnogih, napustio Real Madrid i potpisao za talijanski Juventus. Ipak, stvari su mogle 2017. poći u sasvim drugom smjeru…

Pregovori su već počeli…

AC Milan je mogao dobrano zatresti nogometno tržište da je 2017. uspio dovesti Cristiana Ronalda. Da je talijanski klub radio na tome, danas je priznao bivši CEO Milana, Marco Fassone. Naime, bivši vlasnik „Rossonera“, kineski biznismen Li, već je kontaktirao Cristianovog agenta.

„Istina je, Yonghong Li je želio Cristiana Ronalda u Milanu.“, priznao je Fassone u intervjuu za Il Sole 24 Ore.

„Gospodin Li je želio CR-a jer je smatrao kako će on imati jak utjecaj na kinesko tržište, pogotovo na prodaju dresova i suvenira.“, kazao je bivši čelnik Milana pa nastavio:

„I sam igrač je želio napustiti Real Madrid. U srpnju 2017. smo se sastali s njegovim agentom Jorgeom Mendesom kako bismo započeli s pregovorima. Međutim, mislim da sam gospodina Li-a, upravo nakon tog sastanka uspio odgovoriti od ideje dovođenja Cristiana. Bio je preskup. Tad smo već imali financijskih problema.“

Cijela ideja dovođenja Portugalca u Milan je propala, a on je završio u konkurentskom Juventusu. U međuvremenu, Kinez Li je izgubio vlasništvo nad Milanom, budući da nije uspio podmiriti svoj dug američkom fondu Elliott. Novi vlasnici su preuzeli klub i doveli novu upravljačku strukturu, ali i brojne nove igrače.

Ako je za vjerovati novinarskim napisima posljednjih dana, Milan bi u siječnju trebao dovesti bivšeg igrača Zlatana Ibrahimovića iz LA Galaxya te Cesca Fàbregasa iz Chelsea.

GENIJALNA IMPROVIZACIJA: Šalabahter nizozemskog pomoćnog trenera donio Hrvatskoj status nositelja!

ŠPANJOLCI OTKRIVAJU: Ljetos je propao transfer hrvatskog reprezentativca vrijedan 90 milijuna eura!

Komentari

komentara

« Povratak