EGO ILI ŽELJA ZA NOVIM IZAZOVIMA: Lewandowski samo zbog jednog razloga želi u Barcelonu?!

FOTO:

Cezary Kucharski, nogometni agent koji jako dobro poznaje Roberta Lewandowskog otkrio zašto sjajni golgeter inzistira na odlasku u Barcelonu.

Želi se dokazati

Robert Lewandowski želi nove izazove u karijeri, pa će, bez obzira na Bayernova nastojanja da ga zadrži, ovo ljeto gotvo sigurno napustiti Njemačku. Uz njegovo ime se proteklih tjedana uglavnom spominjala Barcelona. Lewandowski je navodno osobno razgovarao s Xavijem i sviđa mu se ideja da bude dio Barceloninog novog projekta te da bude lider katalonskog velikana.

Zašto baš Lewa toliko inzistira na Barceloni otkrio je Cezary Kucharski, Poljakov bivši agent.

„Lewandowski želi pokazati da je bolji od Benzeme. To je jedan od razloga njegove odluke da prijeđe baš u Barcu.”, izjavio je Robertov njegov bivši agent u izjavi za Cadena Ser.

Kucharski vjeruje da je transfer izvediv:

„Barca i Lewandowski će se boriti da se posao završi. Bayernovi menadžeri znaju da on želi otići u Španjolsku. Njegov plan je bio da iz Njemačke ode u Španjolsku, a zatim da završi karijeru u SAD-u.“

Inače, Katalonci su već ponudili 40 milijuna za Poljaka, što je Bayern odmah odbio. Navodno, Bavarci su poručili Barci kako bez 60 milijuna eura ne žele uopće ni pregovarati…

Komentari

komentara

« Povratak