EKSKLUZIVNA SNIMKA: Izbornik Dalić i Petković sve riješili tijekom zanimljivog razgovora!

FOTO:

Dan nakon što je Zlatko Dalić na konferenciji za novinare javno prozvao napadača Brunu Petkovića, dvojac je, doznaje večernji.hr, u kampu vatrenih održao sastanak i riješio nesuglasice.

– Petković nije trebao pucati, jer je pravilo da igrač koji je iznudio penal ne puca. Ako već mi s klupe nismo uspjeli rješiti, postoji hijerarhija u momčadi i on nije trebao pucati penal. Nema tu uzimanja odgovornosti i to ću ja rješiti. Trebao je pucati Perišić ili Majer, rekao je izbornik ne konferenciji u nedjelju ujutro, dan nakon poraza od Španjolske, te naglasio da će tu stvar riješiti interno.

Tako se i dogodilo, izbornik je izdvojio vrijeme za individualni razgovor s Petkovićem, sjedili su na teresi, samo njih dvojica, i bez fige u džepu u mirnom razgovoru pronašli zajednički nazivnik. Dalić je Petkoviću rekao što mu zamjera, a Bruno je iznio svoju stranu priče. Situacija je tako brzinski izglađena i od toga više ne treba raditi probleme.

Uz to, pojavila se priča da Petković ni nije na svoju ruku izveo jedanaesterac, da se konzultirao s Perišićem i da su odluku donijeli zajedno, kao što to u brojnim svjetskim klubovima i reprezentacijama rade suigrači na terenu.

Kako bilo, cijela ova situacija je iza nas, stvar je riješena i svi se možemo okrenuti utakmici protiv Albanije koja se igra u srijedu u 15 sati. Izborniku će zasigurno trebati pravi Petković koji svojim lucidnim potezima može pripomoći ostvarenju našeg glavnog cilja, a to je prolazak u drugu fazu natjecanja.

VIDEO možete pogledati OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak