EKSKLUZIVNO: Kondicijski trener Cibalije, Hrvoje Bradašić, otkrio što se dogodilo u Vinkovcima!

FOTO:

Subotnja utakmica između Cibalije i Dinama izgleda još nije završila. Naime, sudac utakmice Duje Strukan zapisao je ružne stvari koje su se događale u tunelu nakon utakmice. U glavnoj ulozi su Hrvoje Bradašić i Soudani.

Kondicijski trener Cibalije žestoko je izvrijeđao Soudanija. No, problem je što naši novinari ne žele saznati drugu stranu priče. Zato je Hrvoje putem svog Facebook profila odlučio podijeliti što se točno dogodilo i zašto je tako postupio.

“Nikada nisam pisao javni status i ništa komentirao na taj način ali očito ne postoji drugi oblik izjašnjavanja u Hrvatskoj jer do sada me nazvao samo jedan novinar kako bih čuo moju stranu priče. Naravno da nisam napao i vrijeđao igrača Dinama Sudanija iz čistog mira ili kako neki misle izrevoltiran porazom. Svađa nije počela ispred tunela stadiona tamo je eskalirala. Naime Sudani je nakon prvog postignutog pogotka gol slavio trčeći prema svojoj klupi, a usput meni jasno i glasno uz gestikulacije psovao majku što nisam čuo samo ja nego moji igrači na zagrijavanju te fotoreporteri. Nakon utakmice ispred tunela sam ga zaustavio i rekao mu kako možeš psovati majku,a on je i dalje bio bahat i bezobrazan te mi se unosio u lice. Tak nakon svega toga sam ja reagirao i nastalo je naguravanje koje je trajalo neko vrijeme i tada sam mu ja izgovorio ono što sam izgovorio. Nažalost ja sam u afektu dodao pridjev koji nisam trebao i iskreno mi je žao zbog toga te ako sam uvrijedio Sudanija ili bilo kojeg drugog igrača Dinama druge rase ovim putem im se ispričavam. Rasizam nema veze s ovim sukobom te dio koji se odnosi na vrijeđanje po rasnoj osnovi je dio afekta, a ja nemam ništa protiv Sudanija kao pripadnika druge rase te nije to povod i razlog svađe. Samo me zanima kad već tako mene spominjete na svim portalima jel psovanje majke bez ” označavanja ” boje kože kažnjivo ? Za dio koji ga je mogao uvrijediti na rasnoj osnovi ili bilo kojeg drugog sudionika utakmice mogu se ispričati 100 puta ali za ostatak onoga što sam mu rekao mi nije žao jer nisam ja taj koji je prvi vrijeđao, a isto tako to nema veze s njegovom rasom jel da mi je psovao majku bilo koji drugi igrač isto bih postupio ali naravno bez ” označavanje ” boje kože. Znam ja da smo mi u Slavoniji jadni i da nas može gazit tko hoće i nije to samo sada to traje ali ne mogu dopustiti da me netko vrijeđa zato što zna da je zaštićen kao najbolji igrač lige. Nažalost sada vi novinari sve potencirate na rasizam kojeg nema jel vruće glave nakon što me vrijeđao svašta se kaže ali ono što bih hladne glave napravio je sigurno da bih mu vratio istom mjerom ovako on ispada žrtva. Vi novinari se jako lagano hvatate rasizma koji nije tako jednostavna stvar. Trener Dinama gospodin Jurčević cijelo vrijeme svađe u tunelu bio je pored mene i smirivao me te je nakon utakmice izjavio da je došlo do sitnog verbalnog okršaja jer ništa se senzacionalno nije dogodilo osim što sam mu vratio istom mjerom uz dozu pogreške za koju sam se ispričao i snosit ću posljedice ali ne zato što sam rasist nego zato što sam se pogrešno izrazio.”

CICO KRANJČAR OTKRIO VIJEST KOJA ĆE RASTUŽITI MNOGE…

Komentari

komentara

« Povratak