EKSKLUZIVNO OTKIĆE FOOTBALL LEAKSA: Barca je primila mito kako bi u igru ušla ova tri igrača!

FOTO:

Prošli tjedan nogometnu je javnost šokirao niz objava njemačkog Der Speigela koji je na vidjelo izbacio pomno čuvane tajne iz samog vrha europskog i svjetskog nogometa.

Još skandala…

Njemački list Der Spiegel objavio je niz dokumenata koje je prikupio Football Leaks, poznat po otkrivanju nepravilnosti u svjetskom nogometu. Između ostaloga, otkriveno je kako je Bayern Munchen pokušavao 2016. napustiti Bundesligu, ali i kako je od 2021. trebala zaživjeti Europska Super Liga. Također, otkriveno je i kako su čelnici UEFA-e pogodovali Paris Saint-Germainu i Manchester Cityu u prikrivanju financijskih malverzacija.

Najnovija informacija vezana je za ljeto 2017. godine i Barceloninu turneju po SAD-u. Naime, Barcelona je to ljeto sudjelovala na Međunarodnom kupu prvaka, a ondje su se našli i brojni drugi europski velikani poput Juventusa, Real Madrida, Manchester Citya i Paris Saint-Germaina.

Dva ključna dvoboja za domaću, američku publiku su bila onaj između Barce i Manchester United u Washingtonu i El Clásico u Miamiju. Kako bi osigurali pravi spektakl, domaćini su Barceloni platili oko 14 milijuna američkih dolara kako bi u ove dvije utakmice na teren istrčali Lionel Messi, Luis Suarez i Neymar. Preciznije, za nastup popularnog MSN-a protiv Uniteda Katalonci su inkasirali 4 milijuna, a za utakmicu protiv Real Madrida gotovo 10 milijuna dolara!

Logično, trojac je nastupio i odigrao bitnu ulogu u oba susreta. Na žalost, cijela je ova situacija još jedna potvrda kako suvremenim nogometom vlada samo i isključivo – novac. Igrači su tek lutke u rukama krupnog kapitala…

ZAHTJEVAN MLADIĆ: Procurili frapantni podaci o Mbappeovom transferu u PSG!

JAVIO SE FRANCUZ: Evo što Wenger kaže o pričama da ide u Milan!

Komentari

komentara

« Povratak