EKSKLUZIVNO: Zar je on to zaslužio? Pogledajte sramotni sukob navijača i velikog Messija!

FOTO:

Navijači često znaju pretjerati sa svojim kritikama, a možda najrazmaženiji navijači dolaze iz Španjolske. Ovog puta glavni akteri su navijači Barcelone koji su bili itekako razočarani što njihova najdraža ekipa već drugu godinu u nizu ne može zadržati prednost od tri pogotka.

OSJETIO I MESSI

Liverpool je u utorak navečer na nevjerojatan način uspio preokrenuti zaostatak od čak tri gola iz Barcelone. Mnogi su predviđali kako će u finale otići Barcelona i Ajax, a dobili smo novo englesko finale, i to prvi put nakon 2008. godine kada su u finalu Lige prvaka igrali Chelsea i Manchester United.

No, bijes navijača osjetio je i legendarni Leo Messi. Argentinac je u prvoj utakmici bio najbolji na terenu, a dovoljno govori da je bio dvostruki strijelac protiv Liverpoola prošli tjedan. Ipak, Leo je i u uzvratu bio najbolji pojedinac Barcelone, ali nije mogao sam. Katastrofalne pogreške u obrani Barce odnijele su im finale i borbu za 6. naslov Lige prvaka.

A što se točno zamjera Messiju? Prije svega što ne pokazuje odlike jednog vođe, jednog kapetana. Messi je samo šetuckao dok je Liverpool zabijao. Tako je došlo do malog sukoba na aerodromu u Liverpoolu gdje se mali broj navijača ozbiljno naljutio na velikog Argentinca.

“Messi, ti si kapetan! Ti si glavni! Samo Ter Stegen, cijele jebene godine, samo Ter Stegen”, slušao je povike najbolji igrač Barcelone dok se spremao za let.

Video s aerodroma objavila je emisija El Chiringuito, a Mundo Deportivo nadodaje da je Messi slušao kritike i zviždanje dok se probijao kroz aerodrom. Pepe Costa, direktor Barceloninog odjela za igrače, svađao se sa spomenutim navijačima prije nego što se situacija smirila. Također, odvojena skupina Barceloninih navijača Messija je pozdravila pljeskom i bodrila ga dok je odlazio.

Eto, vidite kako se tako brzo može zaboraviti čak 30 trofeja, 600 golova i preko 300 asistencija. Tužno…

Komentari

komentara

« Povratak