EL NACIONAL TVRDI: Klopp se pomirio s odlaskom Salaha. Evo koji mu je klub preporučio…

FOTO:

Mohamed Salah vjerojatno je najbolji igrač u Europi u ovoj sezoni. S deset golova i pet asistencija prvo je ime Liverpoola i Premier lige ove sezone, a već smo pisali o tome kako su ovakve njegove partije postale standard.

Salahu ugovor s Redsima istječe u ljeto 2023. godine. Klub ga svim silama pokušava zadržati, ali Salah i njegov agent navodno traže plaću od čak 400 tisuća funti tjedno, čime bi postao i najplaćeniji igrač u povijesti kluba. Zasad mu, čini se, Liverpool nije spreman dati toliko novca s obzirom na racionalnu politiku trošenja kluba u pogledu plaća.

“Bio bih sretan kad bih ovdje mogao igrati do posljednjeg dana svoje nogometne karijere, ali ne mogu puno reći o tome. Nije sve u mojim rukama. Sve ovisi o tome što klub želi, ne ovisi samo o meni. Iako, ne mogu vidjeti sebe kako igram protiv Liverpoola. Tužan sam. Teško je, ali vidjet ćemo što će biti”, rekao je Salah prije derbija s Manchester Unitedom.

Ipak, El Nacional donosi veliku priču o tome da se Klopp već pomirio s tim da bi Salah mogao otići na ljeto. Ako egipatski napadač ne produlji ugovor do kraja ove sezone, Liverpool će ga pokušati prodati kako sljedeće sezone ne bi otišao besplatno. Među prvim favoritima je Real Madrid. Prema pisanju El Nacionala, Klopp mu je savjetovao da, ako već mora napustiti Liverpool, ipak odabere Barcelonu.

Prema mišljenju njemačkog stručnjaka, u Barceloni bi bio glavni igrač, dok će Real Madrid formirati novu momčad čija bi glavna zvijezda trebao biti Kylian Mbappé. (Index.hr)

Komentari

komentara

« Povratak