Emocionalna i napeta priča: Nolito se odrekao vlastite majke!

U Premier ligu došao je s puno manjom pompom nego Pogba, Ibrahimović i društvo, koje je svojim igrama debelo zasjenio. Ali vrlo brzo pokazao se kao pravi pogodak…

Nažalost, igrač koji je došao iz Celte i postaje zvijezda Premier lige nosi teško životno breme u srcu. Naime, španjolski su i engleski tabloidi prenijeli groznu Nolitovu životnu priču.

Napadač Manchester Citya sjajno zarađuje. Tjedno oko 110. 000 eura, ali… To se nimalo ne održava pozitivno na život njegove majke u Španjolskoj. Dok on ne za što će s novcem, ona jedva preživljava, a sada joj je prekipjelo i odlučila je otvoriti dušu novinarima.

Nezdrav i težak odnos Nolita i majke Rocio kulminirao je prošle godine u jednoj prepisci. Pale su teške riječi, a 46-godišnja žena otkriva što joj je sin sve izgovorio: “Idi k vragu. Ako ćeš krasti, kradi. Ako ćeš prositi ispred dućana, prosi”. Nolito joj je u međuvremenu prestao plaćati stanarinu pa sada živi u očajnim uvjetima nedostojnim čovjeka.

Španjolski nogometaš očito je zatvorio srce prema ženi koja ga je donijela na svijet pa se vrijedi zapitati što je dovelo do tako ružne situacije.

Rocio je Nolita odgajala u teškim uvjetima. Rodila ga je s nepunih 17 godina, a roditelji su je za kaznu izbacili iz kuće. Prostituirala se , bavila preprodajom droge, zbog čega je i završila u zatvoru na 13 godina. Život na ulici bio je poput pakla, pa su odgoj mladog Nolita preuzeli djed i baka, koje on i danas jako voli i poštuje.

“Djed mi je bio poput oca. On se brinuo o meni i on me upoznao s nogometom”, znao je puno puta reći poznati nogometaš.

Komentari

komentara

« Povratak