EMOTIVNA OBJAVA: Evo što je Xhaka poručio navijačima Arsenala!

FOTO:

Arsenalov kapetan Granit Xhaka oglasio se prvi put nakon što je prošle nedjelje provocirao navijače, bacio kapetansku traku, skinuo dres i otišao u svlačionicu nakon što je zamijenjen tijekom susreta s Crystal Palaceom (2:2). index.hr

Arsenalovi navijači bili su iznervirani njegovim sporim izlaskom s terena u trenutku kad je Arsenal ganjao pobjedu, a nakon što je napravio spomenuto, dobio je salve zvižduka. Osim toga, navijači su ga žestoko kritizirali i na društvenim mrežama na kojima je čak, kaže, dobivao prijetnje smrću.

Njegovo službeno priopćenje objavio je Arsenal na društvenim mrežama.

“Nakon što sam si uzeo malo vremena da hladne glave sagledam sve što se dogodilo prošle nedjelje, odlučio sam vam pojasniti o čemu je riječ radije nego da sam objavio neki kratak odgovor.

Ono što se događalo tijekom moje izmjene me jako pogodilo. Uvijek sam volio ovaj klub i za njega sam davao 100 posto na terenu i izvan njega. Strašno su me pogodile uvrede na društvenim mrežama i osjećaj da ljudi ne razumiju kroz što prolazim. Govorili su mi da će mi slomiti noge i ubiti ženu i poželjeli da mi kći dobije rak. To me strašno razljutilo, a točka usijanja dogodila se nakon reakcije publike dok sam odlazio s terena.

Cijela situacija me ponijela i svojom reakcijom sam povrijedio onaj dio navijača koji je uvijek uz klub i momčad i koji mene i suigrače puni pozitivnom energijom. To mi nije bila namjera i zbog toga im se ispričavam.

Nadam se da ćemo svi zajedno ponovno početi poštovati jedni druge. Nadam se da ćemo krenuti naprijed u pozitivnoj atmosferi.

Granit”

Komentari

komentara

« Povratak