EMOTIVNE SCENE: Cityeva zvijezda posvetila hat-trick za Englesku nedavno preminulom mališanu!

FOTO:

Engleska nogometna reprezentacija uvjerljivo je na Wembleyu ispratila Češku sa pet komada u njihovoj mreži te tako na najbolji mogući način otvorila kvalifikacije za Euro 2020. godine. Najefikasniji igrač utakmice bio je napadač Raheem Sterling koji je postigao hat-trick a imao je i posebnu posvetu.

Prilikom postizanja svakog zgoditka podigao je dres ispod kojeg je bila majica na kojoj je pisalo: „Damary Dawkins, neka tvoja duša počiva u miru!“. Mali Damary je nastupao za mlađe uzraste Crystal Palacea, imao je samo 13 godina i preminuo je od leukemije početkom tjedna.

“Dawkins je bio dječak kojem sam pokušao pomoći. Mislili smo da smo pronašli donora, ali nažalost nije mu odgovarao i preminuo je. Zato sam želio posvetiti gol njemu i pokazati obitelji da će on zauvijek biti sa nama.”, izjavio je igrač Citizensa i Tri lava nakon susreta.

Sterling je mališana posjetio u bolnici tijekom prošlog studenog i pokušao mu naći odgovarajućeg donatora, no nažalost u svom plemenitom naumu ipak nije uspio. Ipak, razveselio je dječaka u njegovim posljednjim danima mladog života dok je vrijeme provodio družeći se s njim.

IKONSKI STADION ODLAZI U POVIJEST: POČELO RUŠENJE KULTNOG VICENTE CALDERONA!

NEVOLJE U RAJU? WANDA NARA „POČISTILA” INSTAGRAM – VIŠE NE PRATI NI MUŽA MAURA ICARDIJA!

IKONSKI STADION ODLAZI U POVIJEST: Počelo rušenje kultnog Vicente Calderona!

Komentari

komentara

« Povratak