EMOTIVNI VIDEO: Pogledajte kako se Jakobušić oprostio od nogometaša Hajduka…

FOTO:

Hajduk je na Instagramu objavio snimku oproštaja dojučerašnjeg predsjednika Lukše Jakobušića od igrača. Smijenjeni predsjednik pristupio je svakom od njih, pružio ruku i zagrlio svakog igrača. Posebno se dugo zadržao u zagrljaju Marka Livaje. Na kraju je svima samo rekao: “Sretno.”

Jakobušić je, podsjetimo, smijenjen odlukom Nadzornog odbora kluba s funkcije koju je obnašao od 30. listopada 2020. godine.

“U njegovom mandatu Hajduk je napravio značajan iskorak u svim sportskim i poslovnim segmentima, bilo organizacijski ili rezultatski. Nakon dugog niza godina osvojena su dva kupa u seniorskoj konkurenciji, dok je juniorska momčad napravila najveći rezultat u povijesti Akademije, ali i hrvatskog klupskog nogometa u europskim natjecanjima igrajući finale Lige prvaka mladih uz veliku promociju mladih igrača”, istaknuo je Hajduk i dodao:

“Za vrijeme njegovog upravljanja višestruko je povećana tržišna vrijednost prve momčadi te konkurentnost u domaćim natjecanjima. Svakako u poslovnom segmentu valja zabilježiti nikad veći iskorak u marketinškom dijelu i digitalnoj transformaciji poslovanja, a broj članova prešao je brojku 100 tisuća, što je najveća zabilježena brojka u 113. godišnjoj povijesti Kluba.”

Komentari

komentara

« Povratak