ENGLESKA IKONA O ARSENALU: „Nisam siguran hoće li ostati u ligi…“

FOTO:

U engleskom velikanu Arsenalu je totalni raspad sistema. Na treningu se tuku dvije zvijezde poput Luiza i Ceballosa, menadžer Mikel Arteta tvrdi da netko iznosi informacije iz svlačionice te da će ga uništiti, ma ima svega…

Najviše naravno ovdje pate rezultati, Topnici se trenutno nalaze na mizernom 15. mjestu Premierlige, isto tako su jedna od momčadi koja je zabila najmanje pogodaka uz WBA, Sheffield, Burnley….Zaista porazan podatak za ekipu koja je u Wengerovo doba bila sinonim za napadački i lepršav nogomet.

Dakle, Arsenal je samo četiri boda udaljen od zone ispadanja, ovo im je najgori ulazak u sezonu nakon čak 46 godina, neki se pitaju moglu li ovakvi Topnici uopće izboriti ostanak u Premiershipu, Artetin brod nezaustavljivo tone.

“Zaista nisam siguran hoće li Arsenal ostati u ligi. S ovom početnom postavom i s takvim stavom sigurno neće. Užasni su, nema kreativnosti, igrači se ne trude, ne pomažu jedni drugima. Arteta se mora zapitati može li se osloniti na ove igrače.” – rekao je legendarni Alan Shearer u studiju poznatog BBC-a.

Sinoć je Arsenal izgubio kod Evertona kojeg sjajno vodi Carlo Ancelotti, pitanje je koliko će još vremena Španjolac Arteta dobiti na klupi posrnulog europskog giganta.

Komentari

komentara

« Povratak