ENGLESKI MEDIJI OTKRIVAJU: Guardiola napušta City sljedeće ljeto, a evo tko će ga naslijediti…

FOTO:

Ako je vjerovati engleskim medijima, Pep Guardiola će napustiti Manchester City sljedećeg ljeta nakon što mu istekne ugovor s ‘Građanima’.

Jedan od najboljih trener na svijetu, prema mnogima i najbolji, u Manchesteru je od ljeta 2016. godine. Klubu je napokon donio osvajanje Lige prvaka, a osim toga tu je još čak šest Premiershipa. Uz to, uzeo je još 10 trofeja! Dakle, Pep je u Cityu osvojio nestvarnih 17 trofeja u osam godina.

No, svakoj eri dođe kraj pa tako i Guardiolinoj u Manchester Cityu. Engleski mediji tako uvjeravaju kako je već pronađen njegov nasljednik. A on se nalazi u Španjolskoj!

Uprava engleskog prvaka odlučila je da će nasljednik biti Michel, čudotvorac Girone u minuloj sezoni. 48-godišnjak je španjolski klub od borbe za opstanak doveo do toga da se bori za titulu, da nadigra velikane poput Barcelone i da izbori grupnu fazu Lige prvaka.

Njegov impresivan rad nije prošao nezapaženo, pa su u Manchester Ciyju odlučni da ga angažuju. Michel bi trebao nastaviti posao koji za sada jako dobro obavlja Guardiola, koji je već osam godina u Engleskoj.

Komentari

komentara

« Povratak