ENGLESKI PORTAL OBJAVIO: “Ova dva Hrvata odigrala su katastrofalno…”

FOTO:

Hrvatska je u drugom kolu grupne faze remizirala s Češkom. Time se dovela u situaciju da joj u zadnjem kolu igra samo pobjeda protiv Škotske. Posebno loše odigrala je prvo poluvrijeme nakon kojeg je gubila i gotovo da nije postojala na terenu.

Engleski mediji su utakmici posvetili dodatnu pažnju s obzirom na to da njihova reprezentacija u trećem kolu igra protiv Češke. Sky Sports je dao ocjene svim igračima, a one izgledaju ovako:

Livaković (6), Vrsaljko (7), Lovren (7), Vida (7), Gvardiol (7), Modrić (7), Kovačić (7), Perišić (8), Kramarić (6), Brekalo (6), Rebić (6).

Podsjetimo, Brekalo i Rebić bili su zamijenjeni na poluvremenu, a baš je njima BBC dodijelio najslabije ocjene od svih startera na utakmici u obje momčadi.

Talijanski TMW također je izdvojio Rebića kao najslabijeg pojedinca. Dodijelio mu je ocjenu 5.5 uz opis: “Usamljen i izoliran. Rebić je trebao biti najopasniji igrač Hrvatska, ali se istaknuo po promašenom ziceru. Osim toga, bio je nevidljiv.” Treba dodati kako je prema većini britanskih medija najbolji igrač Hrvatske bio Ivan Perišić, iako je UEFA Modriću dala nagradu za igrača utakmice. (index.hr)

Komentari

komentara

« Povratak