Engleski velikan poslao nevjerojatnu ponudu za Belottija!

FOTO: Getty

Nevjerojatna ponuda stigla je na stol talijanskog Torina! Naime, engleski velikan Arsenal ponudio je čudesan iznos za 23-godišnjeg napadača Andreu Belottija.

Sky Football donosi pravu ekskluzivu, jer radi se o velikim novcima. Trener Arsenala, Arsene Wenger, često je optuživan od strane navijača kako je veliki škrtac te da uporno odbija kupiti prave igrače. No, u posljednjih nekoliko prijelaznih rokova francuski strateg je dokazao kako itekako zna trošiti. Očito to i sada želi napraviti…

Predsjednik Cairo nakon  prvenstvenog susreta sa Sassuolom (0:0) također je potvrdio da je klub dobio Arsenalovu službenu ponudu za golgetera i da se radi o 65 milijuna eura, ali i naglasio: “Poznata je odštetna klauzula u Belottijevom ugovoru i nećemo niti razmatrati ponude s iznosom ispod 100 milijuna eura. Ako se pojavi klub s tom svotom i ako Andrea bude htio otići, klauzula se automatski aktivira. Ali, kao što znate, 100 milijuna eura jako je visok iznos koji nikome nije lako platiti i istaknuli smo ga kako bi odbili sve koji misle ponuditi manje.”

Velika nada Italije

Belottija uspoređuju s Viallijem i Vierijem, talijanskim  velikanima, a nadimak je dobio tako što je kao dijete s velikim zanimanjem satima gledao perad na tetinoj farmi.
Toga se sjetio njegov prijatelj, koji je kada je Belotti postao nogometaš, predložio da golove slavi “pravljenjem” krijeste na glavi s rukom. S obzirom da se prijatelj preziva Gallo, Belotti je oduševljeno prihavatio prijedlog, a krijesta mu je postala zaštitni znak koji vrlo čestimo vidimo u Serie A (26 puta u posljednju sezonu i pol), ali i na utakmicama talijanske reprezentacije. Jer otkako je Belotti ljetos debitirao za Italiju, u pet utakmica već je postigao tri gola.

Komentari

komentara

« Povratak