ENGLEZI DONOSE: Steven Gerrard želi dovesti ovog Hrvata!

FOTO:

Legendarni engleski nogometaš, a danas trener Aston Ville, Steven Gerrard, očito je veliki fan hrvatskih nogometaša.

Za vrijeme igračke karijere igrao je zajedno sa Igorom Bišćanom i Dejanom Lovrenom, a poslije je imao čast voditi Bornu Barišića dok je bio trener Glasgow Rangersa. Čini se kako se legendarni Gerrard itekako zaljubio u Hrvate.

Naime, francuski mediji ranije ovog tjedna uočili su legendarnog Stevena Gerrarda na utakmici između Marseillea i Nantesa. Engleski Football Insider sada piše kako je ondje pratio hrvatskog reprezentativca Duju Ćaleta-Cara (25).

Kako tvrdi Football Insider, dovođenje stopera koji bi bio lider obrane je jedan od prioriteta Aston Ville u ljetnom prijelaznom roku u kojem se planira znatno pojačati. Ćaleta-Car čvrsto je na radaru kluba, ističe Football Insider te dodaje da je Gerrard gledao i veznjaka Boubacara Kamaru.

Ćaleta-Car već se dugo povezuje s engleskim klubovima, a u zadnje vrijeme najozbiljnije su bile glasine o njegovom odlasku u West Ham. Sada je, čini se, Aston Villa najizglednija nova destinacija za hrvatskog reprezentativca kojem Transfermarkt vrijednost procjenjuje na 16 milijuna eura, a ugovor s Marseilleom mu istječe za godinu dana.

Komentari

komentara

« Povratak