ENGLEZI OTKRIVAJU: Evo kako je Dybala uništio veliku zamjenu Juventusa i Uniteda!

FOTO:

Propala je zamjena Manchester Uniteda i Juventusa, koji su željeli izvršiti rošadu napadača. Tri strane su bile zainteresirane, ali je želju oba kluba i Romelua Lukakua upropastio nevjerojatni zahtjev koji je pred United postavio Paulo Dybala.

Argentinac, kojeg se Juventus želi riješiti kako bi doveo Lukakua i kojem je poručio da je otpisan te ga je svim silama gurao prema Unitedu, pred potencijalnog poslodavca postavio je sulud zahtjev. Kako piše pouzdani The Times, Dybala je od Manchestera zatražio 18 milijuna funti godišnje plaće te čak 13 milijuna funti provizije za svog agenta.

Čini se da je novi “Novi Messi” umislio da je original jer je za prelazak na Old Trafford tražio da postane jedan od najskupljih nogometaša svijeta. Ali prije će biti da je Dybala namjerno pred United postavio zahtjev za koji je znao da neće biti ispunjen jer nikako nije htio otići u Manchester.

To mu je i uspjelo, a odbijanje Uniteda da za Dybalu plati preko 100 milijuna funti definitivno je upropastilo trade između talijanskog i engleskog velikana.

United je zbog toga u velikim problemima jer mu s obzirom na to da prijelazni rok za ulazne transfere u Engleskoj završava 8. kolovoza ostaju samo tri dana da dovede zamjenu za Lukakua koji pod svaku cijenu želi otići.

DOSTA JE VIŠE MRŽNJE: SRBIN, KOJI JE KAPETAN U ZRINJSKOM, PREKRASNOM IZJAVOM ODUŠEVIO REGIJU!

SUKOB U EKIPI DINAMA: Gojak se porječkao s Livakovićem na terenu: ‘Šta ti pričaš? Tišina!’

Komentari

komentara

« Povratak