ETO, SAD STE DOBILI SVOJE: Sopić poslao snažnu poruku novinarima koji sele Pjacu u Dinamo!

FOTO:

Trener Rijeke, Željko Sopić, najavio je dvoboj protiv Lokomotive koji se igra u nedjelju u sklopu 33. kola HNL-a. Susret se igra u Zagrebu s početkom u 19:30.

“Lokomotiva je jako zahtjevan protivnik, rastrčana i opasna momčad koja se bori za plasman u Europu, ali… Mi želimo biti prvaci i moramo dobiti sve utakmice do kraja. Eto, bez puno filozofije, stvar je toliko jednostavna. Znam da aludirate na to da imamo puno igrača s dva žuta kartona, a nakon ove tekme nas čeka Dinamo, ali vjerujte, ja ni ne znam u koliko sati igramo s Dinamom. Za pobjedu u ovom kolu se ne dobiva sedam nego tri boda. Dakle, tekma kao i svaka druga.”

Novinari su ga pitali o špekulacijama da Marko Pjaca na ljeto prelazi u Dinamo: “Ma glupo mi je o tome uopće pričati. Pjaca je dečko koji je srcem i dušom u Rijeci, a svatko ima pravo na svoje želje čestitke i pozdrave. I valjda se novinski stupci s nečim moraju ispuniti pa se piše i o tome.

Čekajte tek sljedeći tjedan kad počnu preko medija ‘seliti’ ne samo Pjacu nego i druge igrače i trenere! A istina je samo ovo: nitko ne zna što će donijeti ljeto i prijelazni rok niti moji igrači o tome razmišljaju zato što znaju da moraju 100 posto biti fokusirani na ono što rade danas pa će onda u budućnosti biti i tih izlaznih transfera od kojih klub živi.”

Nakon 32 odigrana kola Rijeka drži vrh tablice sa 71 bodom, dok Dinamo ima dva boda manje.

Komentari

komentara

« Povratak