Evo gdje gledati prvu utakmicu Dinama u kvalifikacijama LP…

FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL/24sata

Nogometaši Dinama u Gruziji otvaraju svoju europsku sezonu protiv gruzijskog prvaka Saburtala. Utakmica se igra u glavnom gradu Tbilisiju s početkom od 19.30. (24sata)

Dinamo strateg Nenad Bjelica neće i u ovoj utakmici moći računati na nekoliko igrača među kojima je i Dani Olmo, no nema previše brige, Modri su i u takvom stanju ogromni favoriti u odnosu na Saburtalo.

Unatoč nekim dezinformacijama koje smo mogli čuti i vidjeti, utakmicu iz Tbilisija večeras će od 19.30 će prenositi Arena Sport 1. Arenu Sport ekskluzivno emitiraju samo MAXtv-ove platforme. Arena Sport 1 dostupna je u osnovnom paketu.

Dinamo strateg Nenad Bjelica neće i u ovoj utakmici moći računati na nekoliko igrača među kojima je i Dani Olmo, no nema previše brige, ‘modri’ su i u takvom stanju ogromni favoriti u odnosu na Saburtalo.

Bjelica je igru Saburtala usporedio igrom Lokomotive, a smatra kako će to biti preslika te utakmice.

– Mislim da će protiv Saburtala biti slična utakmica u kojoj ćemo mi puno imati loptu. Morat ćemo paziti na njihove brze kontre. Mogla bi to biti približno slična utakmica u kojoj ćemo mi dominirati – rekao je Bjelica nakon pobjede nad Lokomotivom.

Dinamo je prema kladionicama apsolutni favorit. Iako gost, koeficijent na pobjedu ‘modrih’ je malih 1,25, dok je na Saburtalo čak 11. Koeficijent na remi je 5,75. Sudit će Čeh Petr Ardeleanu.

SJAJNE VIJESTI ZA DINAMO: EVO TKO SE VRATIO U MAKSIMIR!

ODLIČAN POSAO: Livaković napušta Maksimir i branit će u Ligi petice!

Komentari

komentara

« Povratak