EVO GDJE IDE CAKTAŠ: „Tamo ga cijene, imaju novaca i uklopio bi se u momčad…“

FOTO:

Bivši kapetan Hajduka i još uvijek najbolji strijelac ove sezone, Mijo Caktaš, napušta Poljud na kraju sezone kao slobodan igrač. Igrač s nastupima za hrvatsku reprezentaciju nije želio produljiti ugovor pa ga je predsjednik Jakobušić poslao u B momčad.

Trenutno prema pisanjima medija zarađuje oko 400 tisuća eura, što je svakako veliki financijski uteg za blagajnu Hajduka. Početkom mjeseca ožujka se pojavila opcija Caktaševog odlaska u poljskog prvaka, Legiju iz Varšave. Navodno su postojali neki kontakti iz Turske i Kine, ali portal Germanijak javlja da će Mijo završiti u Poljskoj.

„Istina je, još uvijek ga žele. Ljudi iz kluba govore kako im se sviđa kao igrač, vjeruju da bi se uklopio u momčad i cijene njegove igračke kvaliteta. Uostalom, zadovoljni su Juranovićem, a i on je imao riječi hvale o Caktašu.“  – govore dobro upućeni izvori iz Poljske.

Caktaš je jedan od prioriteta uprave Legije, tamo već nastupa Josip Juranović s kojim su zadovoljni, usput je nahvalio kvalitete Hajdukovog igrača. Legija će na ljeto igrati kvalifikacije za Ligu prvaka, te može ponuditi Caktašu puno bolje uvjete nego splitski Bijeli.

Komentari

komentara

« Povratak