Evo što je Dinamo objavio nakon što je Petković nazvao Jarnija klaunom

FOTO:

Dinamo u četvrtak u 21 sat u Sevilli protiv Betisa igra prvu utakmicu šesnaestine finala Konferencijske lige. Na press-konferenciji uoči utakmice bio je Dinamov kapetan Bruno Petković, koji je najavio utakmicu s Betisom. Na kraju presice Petković je oštro odgovorio Robertu Jarniju, koji je u intervjuu za Večernji list rekao da će u ovom dvoboju navijati za Betis.

“Pa, nego za koga ću navijati? Betis je ipak moj klub, u njemu sam proveo tri prekrasne godine, a u Dinamu nisam igrao. Ne znam tko bi mi to mogao zamjeriti. Ja sam usto i hajdukovac u srcu”, rekao je Jarni, koji je inače izbornik hrvatske U-17 reprezentacije.

“Stvarno je to rekao? Ako je tako rekao, ako to misli, onda je klaun. Ljudi koji predstavljaju hrvatsku državu, a ne navijaju za hrvatski klub, su obični klauni. Slobodno to napišite. Čovjek koji navija protiv hrvatskog kluba u Europi, a Hrvat je, to je klaun”, rekao je Petković, koji je prije toga govorio o susretu s Betisom.

Sada se na društvenim mrežama oglasio i Dinamo, koji je očito podržao svog igrača. Objavili su fotografiju nasmijanog Petkovića i u opis stavili samo emotikon krune.

Komentari

komentara

« Povratak