FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Andrea Pirlo ima novi posao!

FOTO:

Legendarni talijanski nogometaš, a danas trener, Andrea Pirlo, bez posla je od prošlog ljeta nakon što je samo jednu sezonu vodio Juventus.

Poslije ‘Stare dame’, Pirlo je bio povezivan s nekoliko talijanskih klubova, ali očito je uzeo godinu dana za odmor. No, taj odmor je završio i legendarni Talijan spreman je za novi izazov. Naime, ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano javlja kako je pronašao novi posao!

Od iduće sezone trebao bi voditi Karagumruk, klub koji je prošlu sezonu turskog prvenstva zaključio na osmom mjestu u konkurenciji 20 momčadi. Gazzetta dello Sport navodi da će Pirlo potpisati jednogodišnji ugovor kako bi imao priliku upoznati situaciju, a zatim razmisliti što želi u daljnjoj karijeri.

Karagumruk ima nekoliko igrača koji imaju iskustvo igranja u Serie A poput argentinskog veznjaka Lucasa Biglije ili talijanskog napadača Fabija Borinija. Podsjetimo, Pirlo je kao neiskusan trener preuzeo Juventus s kojim je sezonu 2020./2021. završio na četvrtom mjestu talijanskog prvenstva, s 13 bodova manje od prvaka Intera.

BOMBA OD TRANSFERA: LOVRO MAJER RADI TRANSFER KARIJERE?

Komentari

komentara

« Povratak