FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Guardiola bira između ove tri zvijezde!

FOTO:

Manchester City je nedavnim remijem kod Southamptona te domaćim porazom od Tottenhama itekako zakomplicirao borbu za naslov prvaka Engleske. Liverpool im je sada na -3, a Klopp i društvo također imaju utakmicu manje.

A čini se kako će ‘Građani’ iduće sezone biti itekako snažniji kada je u pitanju ofenziva ekipe. Fabrizio Romano, najpouzdaniji novinar kad su u pitanju transferi, objavio je da Pep Guardiola, menadžer Cityja, bira među trojicom napadača. “Pep Guardiola je zaljubljen u Harryja Kanea. Prošlog ljeta su ga pokušali dovesti čak četiri puta, bili su opsjednuti njime. Ako ga sad ne uspiju dovesti, okrenut će se najvećim zvijezdama Bundeslige”, tvrdi Romano.

“Naravno, riječ je o Bayernovom Robertu Lewandowskom i Borussijinom Erlingu Halandu”, naveo je talijanski novinar. Guardiola je s Lewandowskim već surađivao u Bayernu, a Haland je najtraženiji mladi nogometaš na svijetu.

U sljedećem kolu Manchester City će na svom stadionu ugostiti Manchester United, a taj susret na rasporedu je u nedjelju.

Komentari

komentara

« Povratak