FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Ivan Perišić bira između Intera i ova dva velikana!

FOTO:

Još uvijek nije poznato gdje će sjajni hrvatski reprezentativac Ivan Perišić nastaviti svoju bogatu karijeru.

Ugovor s Interom traje još samo mjesec dana, a onda će bivši član Wolfsburga i Borussije Dortmund imati pravo potpuno besplatno potpisati za novi klub. No, u Interu se još uvijek nadaju kako će doći do velikog dogovora te kako će Perišić ipak ostati u klubu.

Talijanski mediji pišu kako je Perišić dobio rok do petka da odluči hoće li ostati u Interu ili će ipak proći kroz izlazna vrata. Ne prihvati li posljednju Interovu ponudu, to će biti znak ostalim zainteresiranim klubovima da je hrvatski reprezentativac spreman za pregovore s njima.

Ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano danas javlja kako nema većih pomaka. Perišić i dalje važe novu Interovu ponudu, ali talijanski stručnjak ističe kako hrvatskog reprezentativca žele još dva velikana – Chelsea i Tottenham.

Perišić se ozlijedio u posljednjem kolu talijanskog prvenstva i pauzirat će mjesec dana. Propustit će četiri lipanjske utakmice hrvatske reprezentacije u Ligi nacija. Hrvatska reprezentacija okuplja se u ponedjeljak 30. svibnja.

U lipnju je čekaju četiri susreta u Ligi nacija – protiv Austrije (3. lipnja u Osijeku), Francuske (6. lipnja u Splitu), Danske (10. lipnja u Kopenhagenu) i ponovo Francuske (13. lipnja u St. Denisu).

Komentari

komentara

« Povratak