FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Josipa Juranovića želi engleski velikan!

FOTO:

26-godišnji hrvatski nogometaš, Josip Juranović, napravio je sjajan potez kada je iz Legije Varšava prešao u škotski Celtic.

No, izgleda kako bi se Juranović mogao vrlo kratko zadržati u škotskom velikanu. Naime, ugledni talijanski novinar, Fabrizio Romano, javlja kako se bivši igrač Dubrave i Hajduka našao na radaru uglednog engleskog kluba.

“Juranović je jako zanimljiv igrač i treba na njega obratiti pažnju. Leicester je zainteresiran, ali nije samo on, a cijena bi mu mogla biti između 10 i 15 milijuna eura. Stvarno igra odlično za Celtic, na najvišem nivou. Imam osjećaj da bi na ljeto mogao ostvariti transfer, rečeno mi je da nekoliko klubova razmatra opciju da ga kupi”, rekao je Romano.

Podsjetimo, bivši kapetan Hajduka je, prema podacima Transfermarkta, u Celtic došao u prošlom ljetnom prijelaznom roku za tri milijuna eura. Hajduk ga je Legiji prodao za svega 400 tisuća eura. Za škotskog velikana prvi desni bek Hrvatske ove je sezone nastupio 35 puta, postigao pet golova i dodao još dvije asistencije.

Komentari

komentara

« Povratak