FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Juventus dogovorio dolazak sjajnog Srbina!

FOTO:

Talijanski nogometni velikan Juventus već je potrošio gotovo 90 milijuna eura na dovođenje igrača. Tu su i besplatni transferi poput Paula Pogbe i Angela Di Marije.

‘Stara dama’ je prvo trebala otkupiti sjajnog Chiesu za 40 milijuna eura, a potom su dali čak 41 milijun eura za brazilskog braniča Brenera koji je došao iz Torina. Za 8,5 milijuna eura kupljen je lijevi bek Andrea Cambiaso koji je potom odmah proslijeđen na jednogodišnju posudbu u Bolognu.

A šlag na tortu, tako danas tvrdi ugledni Fabrizio Romano, trebao bi biti dolazak sjajnog srpskog veznjaka Filipa Kostića koji dolazi iz Eintracht Frankfurta.

Poznati talijanski novinar Fabrizio Romano piše kako će Juventus Srbina platiti oko 15-16 milijuna eura iako vrijedi 24 milijuna eura. No, treba uzeti u obzir da mu ugovor s aktualnim osvajačem Europske lige istječe sljedećeg ljeta.

Isto tako Romano je dodao kako je u Torinu već Nikola Vlašić koji će kompletirati svoju posudbu u FC Torino. Talijanski klub ga dovodi na jednogodišnju posudbu, a također imaju opciju otkupiti ga za 15 milijuna eura.

Komentari

komentara

« Povratak