FABRIZIO ROMANO JAVLJA: Ovo je novi klub Gigija Donnarumme!

FOTO:

Iako ima samo 22 godine, Gianluigi Donnarumma se smatra ponajboljim golmanom na svijetu. Iza njega već je preko 250 nastupa u dresu AC Milana, ali nasljednik legendarnog Buffona karijeru neće nastaviti u Milanu.

Podsjećamo, Gigijev zastupnik Mino Raiola namjerno je otežavao pregovore s Milanom oko novog ugovora. Sedmerostruki europski prvak nudio je osam milijuna eura godišnje plaće plus bonuse, ali Raiola je tražio više. Na kraju je Paolo Maldini odlučio kako Donnarumma može potražiti novi klub jer je Milan već sredio zamjenu. To je postao francuski vratar Mike Maignan.

Kao glavni favorit za dovođenje Donnarumme vodio se Juventus. Šuškalo se još i o Barceloni te o famoznom odlasku na Otok u engleski Premiership. No, izgleda kako je Raiolina potraga za novim klubom ipak završena.

Naime, poznati talijanski novinar Fabrizio Romano večeras javlja kako će Donnarumma postati novi igrač francuskog PSG-a! Fabrizio je također otkrio detalje ugovora pa tako trdi kako će Parižani talijanskom vrataru staviti plaću od čak 12 milijuna eura + bonusi. Čelnici kluba već su kontaktirali Talijana zbog liječničkog pregleda koji će se odraditi u talijanskom kampu.

Tako bi se trebao kompletirati veliki prelazak u narednim danima, a Gigi će službeno postati novi igrač PSG-a tek prvog srpnja. Fabrizio također ističe kako i dalje postoji interes Barcelone i Juventusa, ali oni su ipak zadovoljni svojim prvim vratarima, a to su Ter Stegen odnosno Szczesny.

 

Komentari

komentara

« Povratak