FABRIZIO ROMANO OBJAVIO: Borna Sosa ima novi klub!

FOTO:

Hrvatski lijevi bek, Borna Sosa, bio je veliki favorit za transfer ovog ljeta, ali je ipak započeo ovu sezonu kao član Stuttgarta.

No, to će se promijeniti u narednim satima. Naime, ugledni talijanski novinar Fabrizio Romano objavio je kako je Borna Sosa odletio u Amsterdam gdje će odraditi liječničke preglede te potom potpisati za veliki Ajax.

“Hrvatski bočni igrač napravio je iznenađujući transfer i već putuje na liječničke preglede. Usmeni dogovor između klubova je postignut, Borna će kasnije danas potpisati ugovor”, piše na svom Twitteru Romano, najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere. Njemački novinar Florian Plettenberg tvrdi kako će Stuttgart dobiti oko 10 milijuna eura odštete za Hrvata.

Sosa je u Stuttgartu bio od 2018. godine, kada je stigao iz Dinama uz odštetu od šest milijuna eura. Za njemački je klub u tom periodu skupio 115 nastupa, postigao pet pogodaka, a asistirao za njih čak 35. U Ajaxu će biti suigrač Josipu Šutalu i Jakovu Mediću, koji su također ovog ljeta potpisali za nizozemskog velikana.

Borna je bio povezivan sa Sevillom, a potom se pisalo o transferu u Romu i AC Milan, ali očito je došlo do promjene planova. Također se uvelike pisalo o transferu u engleski Premiership.

Komentari

komentara

« Povratak