FABRIZIO ROMANO OBJAVIO: West Ham prodaje Vlašića u ovaj klub!

FOTO:

Nikola Vlašić ovog ljeta traži klub u kojem bi imao veću minutažu nego prošle sezone u West Hamu kako bi ušao u formu prije Svjetskog prvenstva. Talijanski novinar Gianluca Di Marzio danas je javio da bi Vlašić karijeru mogao nastaviti u Torinu te da će se sastanak čelnika Torina i West Hama održati u ponedjeljak.

Vijest je uskoro potvrdio i poznatiji svjetski autoritet za transfere Fabrizio Romano. “West Ham je spreman prodati Saida Benrahmu i Nikolu Vlašića u sljedećih nekoliko dana. Torino želi dovesti Vlašića, a pregovori su u tijeku”, napominje Romano na Twitteru.

“Torino radi na njegovom dovođenju, ali neće biti lako jer Vlašića pokušava dovesti još nekoliko klubova. Vlašić nije u planovima West Hama za sljedeću sezonu i londonski klub planira ga poslati na posudbu”, napisao je Di Marzio i navodi da Torinov trener Ivan Jurić u Vlašiću vidi zamjenu za Josipa Brekala, još jednog Hrvata, koji se s posudbe iz Torina vratio u Wolfsburg.

Inače, jučer se pojavila transfer špekulacija kako talijanski prvak AC Milan također želi vidjeti Vlašića u svojim redovima…

Komentari

komentara

« Povratak