FANTASTIČAN KOMENTAR: Evo zašto je Maxi Lopez odlučio oprostiti Icardiju zbog preotimanja žene!

FOTO:

Argentinski nogometaši Maxi Lopez i Mauro Icardi bili su najbolji prijatelji sve dok Icardi nije završio s Lopezovom tadašnjom suprugom.

Maxi Lopez je bio u braku s Wandom Narom, no ona se odlučila razvesti od njega jer je javno priznala da je zaljubljena u Icardija, koji je preoteo suprugu svom prijatelju. Kasnije su se Lopez i Icardi susretali na utakmicama, no Lopez ga je ignorirao.

Svađa je trajala nekoliko godina, a Wanda je zabranila Lopezu da viđa djecu, no Maxi Lopez je odlučio sve zaboraviti i oprostiti svom nekadašnjem prijatelju. Lopez je u izjavi za argentinske medije rekao da želi zaboraviti prošlost i biti sretan u životu.

“Izabrao sam biti sretan i odlučio sam neke stvari ostaviti u prošlosti. Stvari mogu ići dobro ili loše, a sve je do toga kako vi izaberete. Moj brak je propao, ali sam postao otac. Odlučio sam živjeti pozitivnom energijom i to zaboraviti. To je jedino rješenje. Oprostio sam Icardiju i više nemam problema s njim. Cilj mi je da mi djeca budu sretna i to je sve. Sve ostalo je prošlost i okrenuo sam novu stranicu u životu”, poručio je Maxi Lopez.

U trenutku velikog skandala u medije je bilo procurilo da se Lopeza javila čak i sicilijanska mafija i nudila mu da Icardija naprave invalidom te mu tako završe nogometnu karijeru, no Lopez je to odbio.

JE LI OVO ZAISTA LOŠA VIJEST? VATRENI NAKON REMIJA PROTIV WALESA DOŽIVJELI NEUGODNI UDARAC!

STIGLE PRVE INFORMACIJE O OZLJEDI MODRIĆA: Evo što kažu u našem taboru nakon prvog pregleda

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak