FANTASTIČAN KOMENTAR: Tonći Kukoč objasnio najveći problem Hajduka!

FOTO:

Bivši igrač splitskog Hajduka, Tonći Kukoč, redovito zna baciti zanimljive i objektivne komentare vezane uz voljeni klub. I ovog puta je poslao fantastičnu kritiku.

Tonći se osvrnuo na jučerašnje scene s Poljuda i prokomentirao cijelu sezonu splitskog kluba, koji je donedavno bio istaknut u borbi za titulu u SuperSport HNL-u i do jučer branio naslov u SuperSport Hrvatskom kupu. Sad je treći na ligaškoj ljestvici sa sedam bodova manje od vodeće Rijeke, a finale Kupa neće igrati nakon novog poraza od Dinama:

“Nitko nije veći od kluba, ni igrači, ni uprava, ni navijači. Ono što se u zadnje vrijeme događa u Splitu, pojedinci misle da su veći od kluba. Govore o velikoj ljubavi i poštovanju prema klubu, a unište pola sjevera i naprave kaos na terenu. Bacanjem boca na Baturinu samo ponižavamo sebe i klub”, istaknuo je Kukoč i dodao:

“PR služba Hajduka (beskičmenjaci) reagira i na najmanju stvar, ali neće reagirati na pojedince koji misle da su veći od kluba, i koji taj klub teroriziraju godinama. Od 2008. Hajduk je radi pojedinaca platio više od 2 milijuna eura kazne.”

Nastavio je: “Hajduk nije talac Livaje, već onih jučer koji su došli na utakmicu samo da naprave kaos. Klub vode ljudi koji nemaju ni srca, ni muda ni karaktera da im se suprotstave. Pravi navijači Hajduka su veći od onoga jučer. Nadrogiranima nije mjesto na stadionima. Imamo najviše pretplatnika, ali smo izgubili kompas u svemu. Jednom na kraj treba stati siledžijama i nasilnicima.”

O samoj utakmici je rekao: “Čestitke Dinamu, bio je bolji za dva koplja. Nisam bio ljut što smo izgubili 0:1 već sretan što nije bilo 0:5, a to možemo zahvaliti samo ulasku Lučića.”

“Budžet kluba 30 milijuna eura, sezona bez trofeja, debakl. Ili je važnije prodavanje dresova i dobivanje novih pretplatnika, za 30 milijuna?” zaključio je.

Komentari

komentara

« Povratak