FANTASTIČAN KOMENTAR: Tonći Kukoč u par rečenica sjajno opisao sezonu Dinama i Hajduka!

FOTO:

Nekadašnji igrač Hajduka Tonći Kukoč osvrnuo se na dosadašnji dio sezone. Na Facebooku je ostavio kratak komentar nakon derbija na Rujevici, u kojem je Dinamo svladao Rijeku 2:1 u istom danu u kojem je Hajduk kao domaćin na Poljudu izgubio od Varaždina 0:1.

Dinamo je na najboljem putu da obrani naslov prvaka jer tri kola prije kraja sezone ima četiri boda prednosti pred drugoplasiranom Rijekom. Hajduk u ovom slučaju nije faktor u utrci za naslov jer je jučerašnjim porazom izgubio i minimalne šanse za to. Sad je na 14 bodova manjka u odnosu na rivale iz Zagreba. Sve to prokomentirao je Kukoč.

“Prvak Hrvatske, finale kupa, i osmina finala Konferencijske lige, a kažu najgora sezona Dinama u zadnjih 20 godina, i najbolja sezona Hajduka u zadnjih 20 godina, i takvi su nam 3 kola prije kraja pobjegli na +14 bodova. Kada su bili teški trenuci oni su imali Petkovića koji je povukao klub i rezultat je tu. Kada je god bilo teško, on se pojavio.

Dinamo ima DNK pobjednika, a to je ono što nama fali kada dođu trenuci di se lomi sezona. Realno 3-4 igrača Hajduka mogu odgovoriti igračima Dinama, a za naslov to je jako malo”, napisao je na Facebooku.

Komentari

komentara

« Povratak