FANTASTIČAN POTEZ: Gorica dovela igrača iz slavnog Ajaxa!

FOTO:

Gorica je prošle sezone bila pravi hit u hrvatskom nogometu, ali u posljednjem kolu ostali su bez povijesnog odlaska u Europu.

Jučer su krenule pripreme za novu sezonu, a čini se kako je dogovoreno jedno veliko pojačanje. Naime, kako poznati portal Germanijak.hr doznaje Gorica je odlučila dovesti zvučno ime iz slavnog nizozemskog velikana Ajaxa!

HNK Gorica je dogovorila posudbu Dominika Kotarskog, 21-godišnjeg vratara koji je pod ugovorom s nizozemskim prvakom Ajaxom. Lani je upisao 13 nastupa za drugu momčad “Kopljanika” koja se natječe u 2. nizozemskoj ligi.

Kotarski je dijete Dinama koji je otišao u Ajax 2018. u transferu vrijednom 2 milijuna eura. Ima ugovor još dvije godine i povratak u Hrvatsku ima za cilj adaptaciju na seniorski nogomet kako bi se u Nizozemsku vratio i nametnuo za prvog vratara Ajaxa.

Dominika Kotarskog, inače U-21 reprezentativca Hrvatske, je silno htjela i Lokomotiva, ali na kraju je izabrana Gorica koja je ovog ljeta prodala svog vratara Kristijana Kahlinu. On je proveo polusezonu u bugarskom Ludogorecu koji se na kraju odlučio na otkup ugovora.

Komentari

komentara

« Povratak