FANTASTIČNA CIFRA: Evo za koji iznos je Dinamo prodao Franjića u Wolfsburg!

FOTO:

Gotovo svi vodeći hrvatski mediji prenijeli su kako je Wolfsburg sredio dolazak Bartola Franjića iz zagrebačkog Dinama.

Pouzdani njemački Kicker sinoć je objavio: “Wolfsburg je prvo za Franjića ponudio 5 milijuna eura, na što je Dinamo odgovorio da traži 8 milijuna eura. Na kraju su se našli na 6 milijuna eura. Sve je dogovoreno između Franjića i Wolfsburga i ostalo je još samo da defenzivni all-rounder Franjić potpiše za novi klub. Tome se posebno raduje Wolfsburgov novi trener.

Niko Kovač se počne smijati čim se kao tema razgovora nametne njegov sunarodnjak, kojeg očito jako dobro poznaje. “Kako se on ono zove?” pita nas Hrvat prije nego što nam objasni kako se točno izgovara prezime igrača kojeg će uskoro voditi. “Kapetan je mlade reprezentacije Hrvatske, što jasno pokazuje o kakvom se potencijalu radi”, citira još Kovača spomenuti izvor.

Međutim, Index.hr doznaje da je Dinamo daleko bolje prošao u ovom poslu. Franjića, kojeg Transfermarkt procjenjuje na 4.5 milijuna eura, prodaje Wolfsburgu uz fiksnu odštetu od 7.5 milijuna eura te 15 posto od odštete njegovog budućeg transfera, iz Wolfsburga u treći klub.

Točno je da je otvarajuća ponuda Wolfsburga bila 5 milijuna eura i da je Dinamo na to zatražio 8 milijuna, ali nakon toga se nisu našli bliže Wolfsburgovoj ponudi nego daleko bliže Dinamovoj potražnji. Također treba dodati kako će Franjić za Wolfsburg potpisati sutra nakon što obavi liječnički pregled.

KRUNA KARIJERE: MARIO PAŠALIĆ RADI TRANSFER KARIJERE!?

Komentari

komentara

« Povratak