FANTASTIČNA ODLUKA: Poznato gdje će se igrati finale Hrvatskog kupa

FOTO:

Hrvatski nogometni savez danas je u Zagrebu održao 18. sjednicu Izvršnog odbora HNS-a. Sa sjednice je stiglo nekoliko zanimljivih informacija.

Donesena je odluka o organizaciji finalne utakmice Hrvatskog nogometnog kupa u Šibeniku, na stadionu Šubićevac. Ta utakmica na rasporedu je 13. svibnja 2020. godine. Podsjetimo, poznat je tek prvi polufinalni par Slaven Belupo – Lokomotiva, dok Osijek čeka pobjednika okršaja Rijeke i Dinama.

Finale Kupa mladeži (pioniri, kadeti i juniori) održat će se u Karlovcu.

Osim toga usvojen je i kalendar natjecanja za 2020. godinu te su donesene odluke o izmjenama u članstvu komisija HNS-a pri čemu su i imenovani novi članovi Zdravstvene komisije. O kojim promjenama se točno radi i tko odlazi, a tko dolazi u tijela Saveza javnost još nije informirana.

Nadalje, Izvršni odbor je usvojio sve potrebne materijale za redovnu programsku sjednicu Skupštine HNS-a koja će biti održana 19. prosinca. Prihvaćen je i prijedlog programa rada Saveza te financijski plan za 2020. godinu, kao i prijedlog novog Disciplinskog pravilnika te izmjene i dopune Statuta HNS-a. O kakvim se točno promjenama radi zasad nije poznato.

ŠOK U ŠPANJOLSKOJ: BARCELONINA ZVIJEZDA SE ZARAZILA SPOLNOM BOLEŠĆU I PROPUŠTA VELIKI DERBI!

ZVIJEZDA MAN. CITYA: “Ne znam puno o Dinamu u HNL-u, ali me impresionirao u Ligi prvaka”

VIDEO: EGIPATSKI NOGOMETNI BOG ZABIO ZA REDSE I PRVO MJESTO SKUPINE IZ PRAKTIČKI NEMOGUĆE POZICIJE!

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak